La Declaració d’Accessibilitat
Web amb etiquetatge i el connector One Click Accessibility (OCA) garanteix que els usuaris del nostre lloc web gaudeixin d’una experiència de navegació sense obstacles. L’etiquetatge i el compliment OCA proporcionen un entorn de navegació fàcil de llegir i entendre per als usuaris amb discapacitat, inclosos els que tenen problemes visuals, auditius, físics, cognitius i d’aprenentatge. L’etiquetatge i el complement OCA proporcionen eines per tal de millorar l’accessibilitat, incloses les següents:

Declaració d’accessibilitat HTML
L’etiquetatge HTML de la pàgina web inclou etiquetes de títol, capçaleres, llistats, etiquetes d’imatge i enllaços. Aquestes etiquetes proporcionen una estructura a la pàgina web per tal que els usuaris amb discapacitat puguin navegar pel contingut de forma més fàcil.

Complement OCA
El complement OCA proporciona eines per tal de millorar l’accessibilitat als usuaris amb discapacitat. Aquestes eines inclouen l’opció per ampliar la mida del text i una opció per a canviar els colors de fons i text. Aquestes eines permeten als usuaris personalitzar els continguts d’acord amb les seves necessitats per a millorar l’experiència d’usuari.