Política de privacitat

Última actualització 3/5/2023

Aquesta política de privacitat descriu les polítiques de Víctor Òptics, Passeig Canal, 34, Amposta 43870, Espanya, email: info@victor-optics.es, telèfon 977 706 373 sobre la recopilació, ús i divulgació de la seva informació que recopilem quan utilitza el nostre lloc web https://www.victor-optics.es, al que a partir d’ara anomenarem “el servei”. En accedir o utilitzar “el servei”, accepteu la recopilació, ús i divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta Política de privadesa. Si no doneu el vostre consentiment, no accediu ni utilitzeu “el servei”.

Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense previ avís i publicarem la Política de privadesa revisada en “el servei”. La Política revisada entrarà en vigor 180 dies després que la Política revisada es publiqui a “el servei” i el seu accés o ús continu de “el servei” després d’aquest temps constituirà la seva acceptació de la Política de privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu periòdicament aquesta pàgina.

Informació que recopilem

Recopilarem i processarem la següent informació personal sobre vostè, únicament a través del formulari de contacte:

  1. Nom
  2. Email
  3. Telèfon
  4. Municipi

Com usarem la seva informació:

Utilitzarem la informació que recopilarem sobre vostè per les següents finalitats:

  1. Suport tècnic
  2. Respondre les seves consultes

Si volem usar la seva informació per a qualsevol altra finalitat, li demanarem el seu consentiment i usarem la seva informació només al rebre el seu consentiment i només per a les finalitats per les quals ens atorgui el seu consentiment, a menys que ens sol·liciti el contrari per llei.

Retenció de la seva informació

Conservarem la vostra informació personal amb nosaltres durant 30 dies o durant el temps que la necessitem per complir els fins per als quals es va recopilar, tal com es detalla en aquesta Política de privadesa. És possible que necessitem conservar certa informació durant períodes més llargs, com ara el manteniment de registres/informes d’acord amb la llei aplicable o per altres raons legítimes, com ara el compliment dels drets legals, la prevenció del frau, etc. Informació anònima residual i informació agregada, cap de les quals ho identifica (directa o indirectament), es pot emmagatzemar indefinidament.

Els seus drets

Depenent de la llei que s’apliqui, podeu tenir dret a accedir i rectificar o esborrar les vostres dades personals o rebre una còpia de les vostres dades personals, restringir o oposar-vos al processament actiu de les vostres dades, demanar-nos que compartim (portem) la vostra informació personal informació a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hagi proporcionat per processar les seves dades, el dret a presentar una queixa davant d’una autoritat legal i qualsevol altre dret que pugui ser rellevant segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, podeu escriure’ns a info@victor-optics.es. Respondrem a la vostra sol·licitud d’acord amb la llei aplicable. Tingueu en compte que si no ens permet recopilar o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per processar-la per als fins requerits, és possible que no pugui accedir o utilitzar els serveis per els que se’n va sol·licitar la informació.

Cookies etc.

Per a obtenir més informació sobre com usem aquestes dades i les seves opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra política de cookies.

Seguretat

La seguretat de la vostra informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, mal ús o alteració no autoritzada de la vostra informació sota el nostre control. No obstant això, atesos els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem assegurar ni garantir la seguretat de qualsevol informació que ens transmeti i ho fa sota el propi risc.

Responsable de queixes/Protecció de dades:

Si teniu alguna consulta o inquietud sobre el processament de la vostra informació que està disponible amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic a Víctor Òptics, Passeig Canal, 34 (43870 Amposta), correu electrònic info@victor-optics.es. Abordarem les vostres inquietuds d’acord amb la llei aplicable.